BiomMedD'2012

banner_01.jpg
Anunț Final Conferință
Formular Înregistrare BiomMedD'2012
Model Abstract BiomMedD'2012
Pagina Web Conferința BiomMedD'2012

Este placerea noastra de a vă invita să participați la a 5-a Conferinţă Internaţională "Biomateriale, Inginerie tisulară şi dispozitive medicale" BiomMedD'2012, pe 29 August - 1 Septembrie 2012.

Conferinţa va fi găzduită de Universitatea Ovidius din Constanta. Unul dintre cel mai mari oraşe din România, Constanța este construită pe ruinele antice ale Tomis-ului; un pol al schimburilor culturale şi economice în regiunea Mării Negre şi Europei de Sud-Est.

Scopul acestui eveniment este de a reuni oameni de ştiinţă din cercetarea biomedicală, atât teoretică şi aplicată. O prezenţă semnificativă este de așteptat de la membrii societăţilor de biomateriale şi alte specialități medicale. Multe societăți românesti din domeniul medical vor susține activ această conferinţă.
În cadrul Conferinţei vor avea loc unele discuţii, mese rotunde cu privire la participarea instituţiilor noastre la Programul Cadru 7, principalul instrument de cercetare şi dezvoltare în Europa. O expoziţie de tehnică se va desfăşura în paralel şi va atrage interesul pe scară largă de la participanti si expozanti.

Conferinţa va găzdui, de asemenea, secţiunea Tinerilor Oameni de stiinta precum și Adunarea Generală a Societăţii Române de Biomateriale. Participarea activă din domeniile academic, industrie şi centrele clinice cu specialităţi diferite este așteptată.

Cu stimă,

Ecaterina Andronescu
Preşedinte de Onoare al Conferinței BIOMMEDD’2012

Iulian Antoniac
Preşedinte al Societăţii Române de Biomateriale

Horia Iovu
Co-preşedinte al Comitetului ştiinţific BIOMMEDD'2010
Vice-preşedinte al Societăţii Române de Biomateriale

Petru Bordei
Co-preşedinte al Comitetului ştiinţific BIOMMEDD'2010
Preşedinte al Comitetului Local de Organizare

Autentificare membri

Anunţuri şi noutăţi

Copyright © 2003-2010. Societatea Romana de Biomateriale. Toate drepturile rezervate. Powered by CMSPoint