Conferinţa BiomMedD’2010 Anunţuri

Rugam toti participantii care au poster, sa-l trimita in format electronic (jpg, pdf, ...) pentru a putea face o prezentare continuua a lor in cadrul sistemului expoziţional.
Utilizaţi adresa: biommedd2010.org.committee@gmail.com

Anunţam pe participanţii cuprezentari orale timpul in care trebuie sa se incadreze:

- prezentare orala invitata in plen: 30 min
- prezentare orala invitata in sesiune: 15 min
- prezentare orala: 8 min

Comitetul de Organizare

Stimaţi colegi,

Este marea noastră bucurie de a vă invita să participaţi la a 4-a Conferinţă Internaţională "Biomaterials, Tissue Engineering & Medical
Devices "BiomMedD'2010, pe 23-25 septembrie 2010. Conferinţa va avea loc la Hotelul Internaţional din Sinaia, într-una din zonele populare româneşti - Valea Prahovei, cu împrejurimile montane şi posibilitatea de a vizita celebrele Castele Peleş şi Bran.
O expozitie de tehnica se va desfăşura în plus şi va atrage interesul pe scară largă al participanţilor şi de expozanti.
Conferinţa va găzdui, de asemenea, un Forum al Tinerilor Oameni de ştiinţă şi a9a Adunarea Generală a Societăţii Române de Biomateriale.
Scopul acestui eveniment este de a reuni oameni de ştiinţă din domeniul cercetării biomedicale de bază şi aplicată. O prezenţă semnificativă este aşteptată de la alte asociaţii medicale şi de studiul biomaterialelor. Câteva Societăţi de specialitate româneşti din domeniul medical susţin această conferinţă, printr-o participare activă la sesiuni dedicate de comunicări ştiinţifice. Participarea specialiştilor din mediile academice, industrie şi clinice cu specialităţi diferite este încurajată.

Cu stimă,

Horia Iovu
Preşedinte al Societăţii Române de Biomateriale

Iulian Antoniac
Preşedinte al Comitetului de Organizare BIOMMEDD'2010
Vice-preşedinte al Societăţii Române de Biomateriale

Dragi Lectori Invitaţi,

În primul rând, mulţumiri pentru acceptul dumneavoastră de a participa la
a 4-a Conferinţă Internaţională "Biomateriale, Inginerie tisulară şi dispozitive medicale "BiomMedD'2010, din 23-25 Septembrie 2010.
Aşteptăm cu nerăbdare să vă întălnim la Conferinţă. Vă invităm să trimiteţi un Bionote (scurtă prezentare biografică), care va include text şi fotografie şi o
scurt rezumat al prezentării. Anexăn un model, destinat utilizării site-ul web.
De asemenea, datorită importanţei sale în Societatea noastră Academică, am
decis să invităm toţi invitaţii de onoare de a participa, cu redactarea unui document extins (20-30 pagini) pe tema lor preferată. Cu acceptarea de catre dumneavoastra, o carte "Noi tendinţe în Biomateriale si Dispozitive medicale"
va fi publicată în conformitate, cu aprobarea SRB.

Cu stimă,
Horia Iovu
Preşedintele Societăţii Române de Biomateriale

Iulian Antoniac
Preşedinte al Comitetului de Organizare BIOMMEDD'2010
Vice-preşedinte al Societăţii Române de Biomateriale

Model Bionote
Model Abstract BiomMedD'2012

Anunţuri organizatorice BIOMMEDD ‘ 2010


Participantii inscrisi la conferinta BIOMMEDD’2010 sunt rugati sa trimita abstractele extinse [conform template-ului ECM disponibil pe site-ul conferintei] la adresa de email biommedd2010.org.committee@gmail.com [plus o copie la adresa iantoniac@gmail.com].
De asemenea, este disponibila inca inregistrarea participantilor la conferinta prin intermediul aplicatiei informatice din site-ul conferintei [rubrica “Abstract Submission Form”].

Programul detaliat al conferintei BIOMMEDD’2010 va fi disponibil la sfarsitul lunii august.

Pentru orice problema legata de cazare, va rugam sa o contactati pe dra. Stanciu Ionela, de la Agentia de turism VERDIS [detalii sunt disponibile in formularul Formulare Cazare BiomMedD'2010].

Premiile SRB / 2010


Membrii SRB sunt rugaţi să trimita propuneri pentru acordarea premiilor SRB pentru anul 2010.
Premiul DANIEL BUNEA este acordat pentru a recunoaşte, încuraja şi stimula contribuţia unui membru al SRB la dezvoltarea domeniului biomaterialelor în România, considerată ca fiind relevantă pentru anul 2010, concretizată atât prin lucrări ştiintifice de prestigiu cât şi prin alte activităţi (didactice, cercetare, organizare, promovare). Bursa SRB este acordată anual pentru a încuraja şi stimula perfecţionarea unui tânăr membru al SRB cu activităţi în domeniului biomaterialelor, considerată ca fiind cea mai promiţătoare pentru anul respectiv, concretizată prin lucrări ştiinţifice relevante şi alte activităţi (didactice, cercetare, organizare, promovare).

Este obligatorie prezentarea de către candidaţi a unei lucrări cu ocazia conferinţei BIOMMEDD’2010. Propunerile vor fi insotite de un scurt CV si un memoriu de activitate/2010 al candidatului nominalizat.

Copyright © 2003-2010. Societatea Romana de Biomateriale. Toate drepturile rezervate. Powered by CMSPoint